Infosessies & cursussen

In alle infosessies en cursussen vind je een antwoord terug op vragen als “Wat is het?”, “Waarom heb ik hier last van?”, “Hoe werkt dat precies?” en “Wat kan ik er aan doen?”. Je wordt geholpen om deze antwoorden ook werkelijk toe te passen in je eigen dagelijkse leven. Voor sommige workshops werk ik samen met collega’s, die expert zijn in dat thema.

Het huidige aanbod vind je hier:

ANGST – en wat nu?

Voor iedereen die zelf of in zijn/haar omgeving geconfronteerd wordt met angst of paniek. In deze online infosessie leer je wat angst precies is, hoe je er aan komt, wat het met je doet, en welke stappen je zelf kan zetten.

Deze infosessie wordt continu online aangeboden, dus kan je aanschaffen en bekijken waar en wanneer jij het wilt.

IK VERANDER MIJ – over slechte voornemens en goede plannen

Voor iedereen die iets wilt veranderen aan zijn/haar gedrag/gewoontes, maar daar niet in lijkt te slagen. Een online minitraject van 3 sessies die je begeleidt naar goede en duurzame gedragsverandering. Je leert waarom goede voornemens vaak falen, hoe motivatie werkt, hoe je je gedrag kan veranderen en hoe je deze verandering kan volhouden.

Binnenkort beschikbaar.

EXTRA: Ook mogelijk met persoonlijke begeleiding, bestaande uit tweemaal uitgebreide feedback via e-mail op je huiswerkopdrachten en 1 (video)call van 30min.

RUST IN JE HOOFD

…want we dromen allemaal soms wel eens van een pauzeknop in ons hoofd, een manier om negatieve gedachten te onderbreken. Intensief traject van 7 sessies in real life met huiswerkopdrachten. Je leert gedachtenspiralen te doorbreken en meer rust en ruimte in je hoofd te vinden. Gebaseerd op technieken uit de gedragstherapie en mindfulness.

Inschrijven voor het traject dat start op 16/09/2021 is niet meer mogelijk. Je kan wel al inschrijven voor de reeks van februari 2022.

INFO & INSCHRIJVEN

OMGAAN MET EETBUIEN EN EMO ETEN

Workshop in kleine groep door collega Stéphanie Vandeweyer over een afgebakend thema (angst, stress, diabetes, eetgewoonten).

ONZE INNERLIJKE CRITICUS

Workshop in kleine groep door collega Stéphanie. Voor mensen die last hebben van de stem in hun hoofd die zegt dat het nooit goed genoeg is, niemand je leuk vindt, jou straft wanneer je fouten maakt, … In deze workshop gaat ze met jou op zoek naar hoe die stem minder je minder in de weg kan staan.

GRAAG OP DE HOOGTE VAN NIEUWE THEMA’S, DATA, DE START VAN INSCHRIJVINGEN,…?

KLIK HIER