Workshops & cursussen

In alle workshops en cursussen vind je een antwoord terug op vragen als “Wat is het?”, “Waarom heb ik hier last van?”, “Hoe werkt dat precies?” en “Wat kan ik er aan doen?”. Je wordt geholpen om deze antwoorden ook werkelijk toe te passen in je eigen dagelijkse leven. Voor sommige workshops werk ik samen met collega’s, die expert zijn in dat thema.

Het huidige aanbod vind je hier:

ANGST – en wat nu? (binnenkort)

Online infosessie rond angst: wat angst precies is, hoe je er aan komt, wat het met je doet, en welke stappen je zelf kan zetten. Tarief: €35.

EXTRA: 2 workshop sessies waarin je begeleid wordt in het opstellen van je stappenplan, het realiseren van je eerste doelen en het werken aan je angst in de praktijk. Inclusief huiswerkopdrachten met feedback. Enkel te volgen na de info sessie. Tarief: €115.

IK VERANDER MIJ – over slechte voornemens en goede plannen (binnenkort)

Een minicursus van 3 sessies die je begeleidt naar goede en duurzame gedragsverandering. Je leert waarom goede voornemens vaak falen, hoe motivatie werkt, hoe je je gedrag kan veranderen en hoe je deze verandering kan volhouden. Tarief: €90.

EXTRA: Ook mogelijk met persoonlijke begeleiding tussen de sessies door, bestaande uit tweemaal uitgebreide feedback via e-mail op je huiswerkopdrachten en 1 (video)call van 30min. Tarief EXTRA pakket (inclusief minicursus): €180.

RUST IN JE HOOFD

Intensief traject van 7 sessies in real life met huiswerkopdrachten. Je leert negatieve gedachtenspiralen te doorbreken en meer rust en ruimte in je hoofd te vinden. Gebaseerd op technieken uit de gedragstherapie en mindfulness. Tarief (inclusief alle cursusmateriaal en digitale bestanden: €270).

INFO & INSCHRIJVEN

OMGAAN MET EETBUIEN EN EMO ETEN

Workshop in kleine groep door collega Stéphanie Vandeweyer over een afgebakend thema (angst, stress, diabetes, eetgewoonten). Tarief: €40.

GRAAG OP DE HOOGTE VAN NIEUWE DATA, DE START VAN INSCHRIJVINGEN EN NIEUWE WORKSHOPS?

KLIK HIER