Wie ben ik?

Mijn naam is Gaëlle Dhooghe, ik ben klinisch psycholoog en gedragstherapeut. Sinds 2007 ben ik werkzaam met jongeren en volwassenen. Gedurende mijn loopbaan deed ik ervaring op binnen verscheidene sectoren (Centra voor Geestelijke Gezondheidszorg, politiediensten en de Bijzondere Jeugdzorg). Sinds januari 2011 wend ik deze ervaring met veel enthousiasme aan in mijn eigen praktijk.

Ik koos ervoor om deze praktijk te vestigen binnen De Hoeksteen te Edegem, waar naast mij ook 4 huisartsen, 3 therapeuten en enkele andere disciplines werken. Ik hoop zo op een discrete manier een aanbod te kunnen doen aan mensen die ergens tegenaanlopen in hun leven, psychische problemen ervaren of ondersteuning wensen op een bepaald gebied.

Erkenningsnummer psychologencommissie: 852110897
Lid van de Belgische Federatie van Psychologen,  Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen en Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie