Covid-19

Door de huidige maatregelen omwille van Covid-19 gaan de gesprekken momenteel online door via videochat in plaats van face-to-face in de praktijk. Ook de momenten waarop deze kunnen plaatsvinden zijn anders dan voordien. Op dit moment is het nog niet duidelijk vanaf wanneer de gesprekken terug in de praktijk zullen doorgaan. Uiteraard hou ik iedereen die in begeleiding is hiervan op de hoogte.

Voor nieuwe aanmeldingen is er op dit moment een wachtlijst. Normaal gezien heb ik een vrij goed zicht op wanneer je ongeveer een eerste gesprek zou kunnen verwachten, maar op dit moment is dat niet het geval. Door de aangepaste manier van werken zijn er slechts een beperkter aantal gesprekken per week mogelijk, en deze plekken zijn voorbehouden voor wie reeds in begeleiding is bij mij om continuïteit te kunnen blijven garanderen.

Voor wie het belangrijk is om op korte termijn verder geholpen te worden, raad ik aan enkele extra adressen te vragen aan de huisarts of even kort door te sturen waar je precies hulp voor zoekt zodat ik zelf enkele collega’s kan aanbevelen. Wie specifiek op zoek is naar een gedragstherapeut kan een overzicht van gedragstherapeuten in je regio vinden op www.vvgt.be. Wie zich alsnog graag op de wachtlijst zet, mag uiteraard contact met me opnemen. Ik contacteer je dan terug in volgorde van aanmelding van zodra ik meer zicht heb op wanneer een eerste gesprek zou kunnen plaatsvinden.

Alvast bedankt voor het begrip, en zorg goed voor jezelf en elkaar!