Wachtlijst individuele therapie – agenda cursussen

Voor nieuwe aanmeldingen is er op dit moment een patiëntenstop, omdat ik niet voldoende zicht heb op wanneer er terug plaats zou zijn. Ik hou de website up to date bij eventuele wijzigingen.

Voor wie het belangrijk is om sneller verder geholpen te worden, raad ik aan enkele extra adressen te vragen aan de huisarts of even kort door te sturen waar je precies hulp voor zoekt zodat ik zelf enkele collega’s kan aanbevelen. Wie specifiek op zoek is naar een gedragstherapeut kan een overzicht vinden op https://gedragstherapie.org/.

Om wachttijden te overbruggen (of voor wie liever zelfstandig werkt) maakte ik ook enkele online programma’s waarmee je zelf alvast aan de slag kan. Je kan deze terugvinden op ZzZ.Academy. Er is een workshop ‘Eerste hulp bij angst’ en een uitgebreide masterclass ‘Rust in je hoofd’. Wil je leren om je aandacht meer in het hier en nu te houden, dan is deze training misschien al iets voor jou.

In januari 2024 start een nieuwe live cursusreeks Rust in je hoofd. Deze cursus gaat door onder het terugbetaalde eerstelijnspsychologische aanbod, op donderdagavond. Meer info vind je hier: Rust in je hoofd

Schrijf je tijdig in om zeker te zijn van je plekje, of blijf op de hoogte van toekomstige cursussen door onderstaand contactformulier in te vullen.

Alvast bedankt voor het begrip, en zorg goed voor jezelf en elkaar!