Cursus rust in je hoofd

Lig jij soms lang wakker in bed, om telkens opnieuw over dezelfde dingen na te denken? Draait je hoofd overuren? Kun je je door piekeren soms maar moeilijk concentreren op je werk? Verhinderen negatieve gedachten dat je je goed voelt? En merk je dat je ondanks al dat denken maar tot weinig ‘doen’ komt?

Dan kan je daar nu mee aan de slag! Zo krijg je eindelijk weer meer rust en ruimte in je hoofd.

Recente studies hebben aangetoond dat meer rust in je hoofd heel wat lichamelijke en psychische klachten kan voorkomen of verbeteren. Door minder te piekeren verkleint de kans op depressie, angst, slaapproblemen, burn-out, stress en chronische pijnklachten. Bovendien laat het je ook toe om op een rustigere manier te genieten van je leven en de dingen meer los te laten.

Wat kan je verwachten?

In deze cursus krijg je verschillende handvaten aangereikt om negatieve gedachtenspiralen te doorbreken en terug meer rust te vinden in je hoofd. Er wordt gewerkt met technieken uit mindfulness en cognitieve gedragstherapie. Aan de hand van huiswerkopdrachten leer je deze meteen toepassen in je dagelijkse leven. We gaan je aandacht trainen zodat je terug meer vat krijgt op waar je focus ligt en geven heel wat educatie over de (neuro)psychologie achter piekeren.

Praktisch

In februari 2022 start een nieuwe cursusreeks op donderdagavond. In 7 lessen van 19u30 tot 21u verspreid over het najaar zullen we aan de slag gaan rond meer rust in je hoofd. De lessen gaan online door in live webinars. Van elk webinar zal ook een replay beschikbaar zijn, voor wie liever op een ander moment volgt of er een keertje niet kon bij zijn.

Kostprijs: €270, inclusief een gratis volledig pakket aandachtstraining voor nog meer rust in je hoofd (7 sessies van telkens 15min, waarin je je aandacht en focus meer leert trainen). 

Inschrijven is binnen enkele dagen mogelijk. Je kan wel al pre-orderen door via dit formulier je gegevens te bezorgen, en geniet dan een vroegboekkorting van €30!

    Was je te laat, of heb je deze reeks al gevolgd, maar blijf je graag op de hoogte van toekomstige cursussen/ workshops? Maak je graag kans op een vroegboekkorting?