Rust in je hoofd

Lig jij soms lang wakker in bed, om telkens opnieuw over dezelfde dingen na te denken? Draait je hoofd overuren? Kun je je door piekeren soms maar moeilijk concentreren op je werk? Verhinderen negatieve gedachten dat je je goed voelt? En merk je dat je ondanks al dat denken maar tot weinig ‘doen’ komt?

Dan kan je daar nu mee aan de slag! Zo krijg je eindelijk weer meer rust en ruimte in je hoofd.

Recente studies hebben aangetoond dat meer rust in je hoofd heel wat lichamelijke en psychische klachten kan voorkomen of verbeteren. Door minder te piekeren verkleint de kans op depressie, angst, slaapproblemen, burn-out, stress en chronische pijnklachten. Bovendien laat het je ook toe om op een rustigere manier te genieten van je leven en de dingen meer los te laten.

Wat kan je verwachten?

In deze cursus krijg je verschillende handvaten aangereikt om negatieve gedachtenspiralen te doorbreken en terug meer rust te vinden in je hoofd. Er wordt gewerkt met technieken uit mindfulness en cognitieve gedragstherapie. Aan de hand van huiswerkopdrachten leer je deze meteen toepassen in je dagelijkse leven. We gaan je aandacht trainen zodat je terug meer vat krijgt op waar je focus ligt en geven heel wat educatie over de (neuro)psychologie achter piekeren.

Praktisch

In 7 lessen gaan we aan de slag rond meer rust in je hoofd. De lessen gaan omwille van covid momenteel niet live door. Er zal binnenkort wel een online aanbod verschijnen, dat je volledig op je eigen tempo kan doorlopen en alle inhoud van de live cursus bevat.

Kostprijs: €165, inclusief een e-werkboek en een gratis volledig pakket aandachtstraining voor nog meer rust in je hoofd. 

Het online aanbod zal ook beschikbaar zijn met individuele feedback op elke huiswerkopdracht, over deze formule later meer.

Op dit moment is de online cursus nog niet beschikbaar. Je kan je wel reeds op de wachtlijst plaatsen, en geniet dan een pre-salekorting van €30 wanneer de cursus online komt!

    Heb je interesse in andere toekomstige cursussen/ workshops? Ben je graag als eerste op de hoogte? Schrijf je dan gerust ook in in onze mailinglijst.