Rust in je hoofd

Heb jij vaak last van je gedachten? Omdat ze negatief zijn, je bang of neerslachtig maken? Of omdat je ze maar niet uitgezet krijgt? Of kan je er niet door slapen? 

Dan is deze cursus iets voor jou!

In september start de nieuwe cursusreeks Rust in je hoofd, onder eerstelijnspsychologisch terugbetalingstarief. Concreet betekent dat dat je zelf slechts €30 betaalt voor de volledige reeks (5 bijeenkomsten), het werkboek en drinken tijdens de bijeenkomsten. De rest wordt vergoed via het Riziv.

Deze reeks zal doorgaan op 20/09, 4/10, 18/10, 8/11 en 22/11 (groep 1: 9u-10u30, groep 2: 11u-12u30). Deze reeks zal doorgaan te Lintsesteenweg 108, 2540 Hove.

Iedereen vanaf 18 jaar is welkom. De cursus is vooral zinvol voor mensen die last hebben van piekergedachten, slaapproblemen, stress, angst of neerslachtigheid.

Voor meer informatie of inschrijven, stuur je een mailtje naar mijn collega Lore via lore.van.soom@telenet.be. Hou er rekening mee dat het soms even kan duren voor je antwoord krijgt, maar geen zorgen, inschrijvingen worden in volgorde van aanmelding opgenomen. Er is desgewenst de mogelijkheid om vooraf in een individueel gesprek te bekijken of de cursus iets voor jou is.

Het aantal deelnemers per groep is beperkt, dus wacht niet te lang om je aan te melden als je zeker wilt zijn van je plekje.

Voor wie het niet haalbaar is om in real life deel te nemen, is er ook nog steeds de

Online masterclass

Deze cursus is volledig evidence based. Er wordt gewerkt met technieken uit mindfulness en cognitieve gedragstherapie. Aan de hand van huiswerkopdrachten leer je deze meteen toepassen in je dagelijkse leven.

Praktisch

Kostprijs: €165, inclusief een e-werkboek en een gratis volledig pakket aandachtstraining voor nog meer rust in je hoofd. 

De masterclass is nu beschikbaar op ZzZ.Academy.