Wie ben ik?

gaelle-fotoMijn naam is Gaëlle Dhooghe. Sinds 2007 ben ik als klinisch psycholoog werkzaam met jongeren en volwassenen. Gedurende mijn loopbaan deed ik ervaring op binnen verscheidene sectoren (Centra voor Geestelijke Gezondheidszorg, politiediensten en de Bijzondere Jeugdzorg). Sinds januari 2011 wend ik deze ervaring met veel enthousiasme aan in mijn eigen praktijk.

Ik koos ervoor om deze praktijk te vestigen binnen een artsenpraktijk te Edegem. Ik hoop zo op een discrete manier een aanbod te kunnen doen aan mensen die ergens tegenaanlopen in hun leven, psychische problemen ervaren of ondersteuning wensen op een bepaald gebied.

Erkenningsnummer psychologencommissie: 852110897
Lid van de Belgische Federatie van Psychologen
Lid van de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen